WCAG

Uczniowe uczestniczący w zajęcia koła gastronomicznego przygotowywali wariacje jesiennych dań. Tym razem były to potrawy z dyni i marchewki. Uczniowie przygotowali zupę dyniową, piernik marchewkowy oraz placuszki dyniowo - marchewkowe na słodko i dla odmiany na słono. Efekty niesamowicie smaczne.

2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne
2014.10.24 koło gastronomiczne

Back to top